Libido Delay Gel is de methode om een vroegtijdige zaadlozing doelgericht en succesvol te beinvloeden. Dit product werkt net als een delayspray of stud delay.

Libido Delay helpt u uw sexuele ervaring te verbeteren en uw zaadlozing uit te stellen. Hoe kunnen u en uw partner nog meer genieten van goede sex? Vrouwen houden van langdurig vrijen waarbij ze het heerlijk vinden als de penis van de man langdurig de vagina stimuleert zonder klaar te komen.

Langdurig pompen zonder te spuiten!

Veel mannen hebben moeite hun orgasme uit te stellen waardoor het vaak niet mogelijk is om de vagina lang genoeg te penetreren. Sexuele partners komen hierdoor niet gelijktijdig tot een hoogtepunt wat vaak leidt tot teleurstelling bij de vrouw. Veel mannen bereiken zelfs zo snel een hoogtepunt dat de vrouw geheel niet kan genieten van de sexuele daad.

Maakt seks nog leuker!

Libido Delay maakt een einde aan dit ongemak en zorgt dat iedere man zonder probleem zijn eigen orgasme net zo lang kan uitstellen als hij zelf wil. Geslachtsgemeenschap kan nu net zo lang duren als u zelf wilt, en het aannemen van diverse posities en standjes zal niet meer leiden tot vroegtijdige zaadlozingen maar zal het sexuele genot van beide partners alleen maar vergroten.

Libido Delay Gel stelt uw orgasme uit!
Geen vroegtijdige zaadlozingen meer!

Nooit meer een vroegtijdige zaadlozing met Libido Delay. Wilt u langdurig intiem contact met uw sexpartner zonder bang te hoeven zijn dat u al binnen enkele minuten of soms al binnen enkele seconden klaarkomt? Gebruik dan Libido Delay Gel om uw zaadlozingen langer uit te stellen. Mannelijke pornosterren gebruiken niet voor niets deze Libido Delay Gel. Met behulp van Libido Delay Gel is het voor hen mogelijk om hun zaadlozing een hele scene lang uit te stellen. Wacht dus niet langer en verrijk uw sexleven met langdurige en heel goede seks.

Langdurig intiem contact verhoogt het genot!
20 minuten stijf zonder te spuiten!

Libido Delay kan de zaadlozing tot wel 30 minuten uitstellen. Werking: Breng minimaal 15 minuten voor de daad een vingertop delaygel aan op de penis (goed inmasseren, vooral op en achter de eikel). Hierdoor wordt het makkelijker om het orgasme te beheersen en u krijgt controle over het moment van ejaculeren.

Ingrediƫnten: aqua, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-7 glyceryl cocoate, laureth-9, aminomethyl propanol, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, carbomer, phenoxyethanol, propylene glycol, mentha piperita, alcohol, avena sativa, butylcarbamate, CL42051.

Bestelformulier